Palatul Copiilor Buzău – Campionatul European de Rachetomodele, 2019

0
160

Un eveniment de o mare importanţă s-a desfăşurat la sfârşitul lunii august la Buzău. Campionatul European de Rachetomodele, ediţia 2019, a adunat în oraşul nostru 19 ţări participante şi peste 200 de concurenţi.

Această competiţie le-a oferit buzoienilor, pe lângă concursul în sine, o mulţime de activităţi la care au putut participa: ceremonia de deschidere şi premierea câştigătorilor, ambele fiind adevărate spectacole cu paradă, salturi cu paraşuta, avioane, muzică şi foc de artificii.

Palatul Copiilor Buzău a fost prezent la această competiţie în diferite forme. Mai mult decât atât, a obţinut premii frumoase: Vlad Adelin, clasa a X-a, este vicecampion european, reuşind să impresioneze prin prestaţia sa din cadrul concursului. De asemenea, cea mai spectaculoasă probă, S7, a adus echipei României locul al II-lea, din această echipă făcând parte doi membri ce sunt cadre didactice la Palatul Copiilor. Este vorba de directorul Palatului Copiilor Buzău, profesorul Vlad George-Aurelian (team manager) şi doamna profesoară Şercăianu Florica, coordonatoarea cercului de dans popular.

Sursa foto: Vlad Adelina, pagina de facebook; George Vlad, pagina de facebook; Lungu Ştefan, pagina de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here