ELECTRON XXI, Concurs Interjudeţean de Electronică şi Robotică

0
267

Concursul interjudeţean ELECTRON XXI, ce s-a  desfăşurat între 17 şi 19 mai, la Gura Humorului, judeţul Suceava, le-a adus premii frumoase elevilor de la Palatul Copiilor Buzău.

Secţiunile competiţiei de la Gura Humorului au fost Construcţii elecronice şi Robotică.

Participanţii acestui concurs au fost: Niculescu Cosmin (clasa a VII –a , categoria C), Gheorghe Tudor (clasa a VI-a , categoria B) şi Dragomir Mihai (clasa a IV-a , categoria A). Copiii de la cercul de electrotehnică şi coordonaţi de domnul profesor Bostan Gheorghe, au lăsat o impresie foarte bună juriului, aducând la Buzău rezultate impresionante.

Dragomir Mihai a luat locul I la proba de proiectare de cablaj, iar din şaptesprezece echipaje, acesta a avut cea mai bună lucrare.

La partea de Robotică  –  urmăritorul de linie – , locul al III-lea a fost obţinut de elevul Gheorghe Tudor, iar la sumo, locul al II-lea a fost ocupat de Niculescu Cosmin.

Prin obţinerea locului I, Dragomir Mihai s-a calificat la faza naţională care va avea loc la Târgovişte, unde se va desfăşura Cupa Chindiei.

De asemenea, la Concursul ELECTRON XXI, a participat şi un echipaj format din două fete şi un băiat, coordonaţi de domnul profesor Fercu Valeriu, de la  Clubul Copiilor Nehoiu, obţinând rezultate admirabile.

Palatul Copiilor Buzău este una din foarte puţinele instituţii de învăţământ din judeţul Buzău care participă la concursuri de acest gen, fiind întotdeauna premiat.

Au consemnat: Anghelescu Ioana, Calofir Andreea şi Stancu Elena

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here