REPUBLICA MOLDOVA, gazdă pentru profesorii buzoieni

0
188

În perioada 14-17 mai, Casa de Creaţie şi Agrement Sîngerei din Republica Moldova a fost o neîntrecută gazdă pentru profesorii buzoieni. Ca de fiecare dată, instituţia parteneră i-a primit cu căldură şi cu activităţi deosebite pe cei de la Palatul Copiilor Buzău.

Continuând frumoasa colaborare între cele două instituţii, o delegaţie de cadre didactice de la Palatul Copiilor Buzău, alături de doamna inspector şcolar general adjunct, prof. Nela Wamsiedel, a participat la schimbul de experienţă ce are o tradiţie de mai bine de douăzeci de ani. Parteneriatul Arc peste graniţă este marcat, în fiecare an, prin participări la concursuri, vizite de documentare şi excursii în cele două ţări surori.

De asemenea, alături de cadrele didactice din cadrul Centrului de Creaţie şi Agrement Sîngerei, i-a întâmpinat pe profesorii buzoieni preşedintele raionului Sîngerei, domnul Grigore Corcodel.

‘Ne bucurăm să ne aflăm astăzi aici. Am aşteptat cu mare drag această vizită. Sunt foarte multe de învăţat din acest schimb de experienţă. Avem, dincolo de parteneriat, o legătură de suflet şi este o onoare pentru noi să fim în mijlocul dumneavoastră, să putem duce acasă idei noi, activităţi frumoase.’, a declarat în ultima seară a vizitei directorul Palatului Copiilor Buzău, prof. George Vlad.

Colaborarea Palatului Copiilor Buzău cu Casa de Creaţie şi Agrement Sîngerei din Republica Moldova are o importantă vechime. Parteneriatul a început în anul 1996, prin participarea domnului profesor Nistor Slabu la Concursul de Şah Familia Şahistă.

Sursa foto: Centrul de Creaţie şi Agrement Sîngerei şi Palatul Copiilor Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here