CUPA DHS, premii frumoase pentru elevii buzoieni

0
140

Elevii buzoieni au fost premiaţi la CONCURSUL NAŢIONAL DE ÎNDEMÂNARE PE BICICLETĂ ŞI EDUCAŢIE RUTIERĂ. Aceştia au primit cadourile pe care le meritau în cadrul unei festivităţi ce s-a desfăşurat la Şcoala Gimnazială Nr. 11 Buzău. Premiile au fost înmânate de către doamna inspector general, prof. Florina Stoian, şi doamna inspector pentru activităţi extraşcolare şi educaţie permanentă, prof. dr. Veronica Trandafir.

Ediţia a X-a a Concursului național de educație rutieră „Cupa DHS” s-a desfăşurat pe 18 aprilie 2019, la Școala Gimnazială Nr. 11 din Buzău, evenimentul fiind organizat de IȘJ Buzău, în parteneriat cu mai multe instituții. La etapa județeană s-au înscris echipe din întreg județul, interesul pentru acest eveniment crescând de la an la an. Premiul întâi a fost obţinut de către elevii de la Nehoiu, coordonați de doamna director Genilia Aanei, și se gândesc deja la următoarea etapă.

În prezenţa reprezentantului IPJ Buzău, subcomisarul Nicula Remus, al celor care au jurizat, al comisiei de organizare al concursului, echipajele de elevi au primit premiile de care s-au bucurat. Astfel, DHS a oferit skatebord-uri, trotinete, accesorii pentru biciclete celor care sunt pasionaţi de mersul pe bicicletă.

„Sincere felicitări tuturor participanților, elevilor, doamnelor și domnilor profesori! Mult succes la etapa națională pentru echipajul câștigător!”, a transmis inspectorul școlar pentru educație permanentă, prof. dr. Veronica Trandafir.

Festivitatea de premiere a oferit nu numai premii, ci şi lecţii de educaţie rutieră, foarte importante pentru cei care merg pe bicicletă. Domnul subcomisar Necula Remus le-a spus celor prezenţi cât de important este să respecţi regulile de circulaţie rutieră pentru siguranţa în trafic. Membrii juriului au subliniat importanţa echipamentului, vestă, cască, lucruri care fac diferenţa atunci când se merge pe biclicletă: Între cap şi asfalt sau o piatră e bine să mai fie ceva.

Aşa cum informează cupadhs.ro, CUPA DHS este singurul eveniment din România de educaţie şi prevenţie rutieră ce contribuie la promovarea unui mod de viaţă sănătos şi oferă modele de fair-play celor care iubesc mersul pe bicicletă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here